Onderhoudsproducten kopen voor uw parket, stenen vloer, vinyl of tapijt? Kies voor ons assortiment en kies voor kwaliteit, comfort en klasse!

Koop kwalitatieve onderhoudsproducten voor uw parket, stenen vloer of tapijt bij ons bedrijf. Van machines tot schuurmateriaal, wij hebben alles in huis!

Als u blijvend wilt genieten van uw prachtig parket, een schitterende stenen vloer, of een mooi tapijt, bestel dan onze uitmuntende onderhoudsproducten kopen!

Uitgebreid assortiment

Wij bieden u een ruime keuze aan kwalitatieve materialen voor uw parket. We verkopen niet alleen onderhoudsproducten zoals reinigingsmiddel en lijmen, maar ook schuurmateriaal en onderhoudsmachines zoals stof- en waterzuigers, vochtregelaars, noem maar op . Bovendien kunt u bij ons ook tal van materialen kopen om uw stenen vloer of tapijt proper te houden. Bekijk gerust ons volledig assortiment.

Elke vloer vraagt om een andere behandeling. Daarom staat ons ervaren personeel u graag bij met raad en daad bij het maken van uw productkeuze. Wij bieden een professioneel antwoord op al uw vragen!

Onze onderhoudsproducten voor uw parket of andere vloer worden u aangeboden aan competitieve prijzen.

Onze kwaliteiten:

  • Uitgebreid assortiment
  • Kwalitatieve producten
  • Professioneel advies
  • Competitieve prijzen

Geïnteresseerd? Contacteer ons dan nu voor uw volledig vrijblijvende offerte!

Contacteer ons!
0495 23 46 13