Als u een laminaat-, vinyl- of parketvloer perfect wilt laten plaatsen, vertrouw dan op het vakmanschap van Mister Floor. Topservice aan topprijzen!

Aarzel niet en laat uw laminaat-, vinyl- of parketvloer plaatsen door onze professionals. Wij garanderen de zorgvuldige afwerking van uw dromen!

Heeft u bij ons de ideale parketvloer gekocht en wilt u er zeker van zijn dat deze volgens de regels van de kunst geplaatst wordt? Kies dan voor een samenwerking met ons!

Ons bedrijf is al sinds 1980 gespecialiseerd in het plaatsen van parket, laminaat, vinyl of andere houten vloeren. Door jarenlange ervaring kunnen onze competente medewerkers in geen tijd de vloer van uw dromen plaatsen, zonder daarbij de details te verwaarlozen. Alles wordt altijd tot in de puntjes afgewerkt!

Om elk risico te vermijden, werken we alleen met kwalitatieve gereedschappen en materialen. Zo blijft uw parketvloer jarenlang in superstaat.Ook na de plaatsing kunt u bij ons terecht met eventuele vragen of problemen, want klantvriendelijkheid is één van onze grootste troeven!

Eerlijke prijzen

Voor onze uitzonderlijke dienstverlening hanteren we altijd een eerlijke prijs.

Kortom, laat uw houten vloer door ons plaatsen en kies voor:

  • Jarenlange ervaring
  • Nauwkeurige afwerking
  • Kwalitatief materiaal
  • Eerlijke prijs
  • Gratis offerte

Geïnteresseerd? Vraag dan vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!

Contacteer ons!
0495 23 46 13